AM-Inox Partner Oy

Teollisuuden luotettava ja osaava kumppani

Toimintamme on luotettavaa, joustavaa sekä ammattitaitoista, johon asiakkaamme luottavat. Meillä on koulutetut työntekijät sekä hyvä yhteistyöverkosto, jotta voimme palvella entistä tehokkaammin sekä tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluja heidän tarpeidensa mukaan.

Teemme elintarviketeollisuudelle sekä muulle teollisuudelle kokonaisvaltaiset prosessiasennukset sekä huolto-ja kunnossapitotyöt. Prosessiputkihitsaus RST, HST ja prosessilaite asennukset elintarviketeollisuudelle on meille jokapäiväistä työtä. Huolto- ja kunnossapitotyöt eri teollisuuden aloille ovat meille tuttua, jota teemme jatkuvasti päivittäin unohtamatta teollisuuskiinteistöjen huoltotöitä.

Tuotantolinjojen muutostyöt, vanhojen linjojen purku tai uusien tuotantolinjojen pystytys kuuluvat palveluihimme. RST hoitotasot ja kaidetyöt saat meiltä helposti teille sopiviksi räätälöitynä. Sähkötyöt toteutamme kone- ja laiteasennuksien yhteydessä. LVI työt teollisuudelle ja omakotikiinteistöille kuuluvat myös palveluihimme.